Készítsd fel az immunrendszered!

A sportolók immunrendszere a kemény edzések és a kemény versenyek miatt állandó támadásnak van kitéve. Ezért az egészséges és erős immunrendszer létfontosságú Számodra is. Biztosak vagyunk benne, hogy te is szeretnél:

• gyorsabb regenerációt és több energiat,
• kevesebb fertőzést, sérülést és betegséget,
• egészséget és jó közérzetet.

Hogyan készítheted fel az  immunrendszered az állóképességi sportok intenzív igénybevételére? A válasz az Immuno kapszula.

Vásárolj most

Magas mikrotápanyag-tartalom

Sok étrend-kiegészítő tartalmaz olyan összetevőket, amelyek a nem megfelelő mennyiség és kombináció miatt haszontalanok vagy akár károsak.

Az immuno más. Nagy mennyiségben és megfelelő kombinációban tartalmazza a mikrotápanyagokat, amelyekre az egészséges és erős immunrendszerhez szükséged van.

• C-vitamin: 500 mg (625% PDV*)
• D-vitamin: 2000 NE (a PDV* 1000 %-a)
• Cink: 50 mg (500 % PDV*)
• Quercetin: 250 mg
• Bodza kivonat: 300 mg
• Spirulina: 100 mg

Az Immuno sportolók számára készült, így a mikrotápanyag-tartalom a Te igényeidhez igazodik.

*Így nem kell aggódni a magas napi bevitel miatt. Olyan sportolók számára készült, akiknek az intenzív testmozgás miatt jelentősen megnövekedett mikrotápanyag-szükségletük van.

Vásárolj most

Kiváló felszívódas

Mit ér a sok jól hangzó összetevő, ha gyenge a felszívódásuk? Ez a szomorú igazság sok étrend-kiegészítő esetében.

Ha egy étrend-kiegészítő nem tartalmaz ionofort, akkor a vitaminok és ásványi anyagok nehezen tudnak behatolni a sejtbe, és elérni valódi hatásukat.

Mi az ionofór?

Ez egy olyan vegyület, amely segítí a mikrotápanyagok bejutását a sejtbe, és megakadályozza a vírusok és baktériumok szaporodását.

Az Immuno étrend-kiegészítőben ezt a funkciót a kvercetin látja el, így a mikrotápanyagok lehető legnagyobb mértékű felszívódására számíthatsz.

Vásárolj most

Kvercetin

A kvercetin az oxidatív stressz szabályozásával javítja a sportteljesítményt. Számos pozitív hatása miatt az Immuno kapszulákban adagonként 250 mg kvercetin is megtalálható.

• Megszünteti az oxidatív stresszt
• Csökkenti a gyulladást a szervezetben
• Csökkenti a magas vérnyomást
• Szabályozza a vércukorszintet

Mivel egyre több tanulmány igazolja a kvercetin pozitív hatását a sportteljesítményre, nem csoda, hogy ez a növényi flavonoid egyre népszerűbb a sportolók körében.

Vásárolj most

A cink legjobb formája

Tudtad, hogy sok sportoló cinkhiányos? Nagy hiba. A sportteljesítmény szempontjából a cink nélkülözhetetlen. Ezenkívül más pozitív hatásai is vannak. Többek között:

• csökkenti a gyulladást a szervezetben
• támogatja az egészséges immunrendszert
• semlegesíti a káros szabad gyököket.

Az Immuno 50 mg cink-biszglicinátot tartalmaz. A kutatások megerősítik, hogy ez a cink leghatékonyabb formája mert:

• nem irritálja a gyomrot,
• kiváló biológiai értékkel rendelkezik,
• lehetővé teszi a legjobb felszívódást.

Szeretnéd javítani a sportteljesítményed? Akkor biztosítsd a szervezeted számára a cink  leghatékonyabb formáját.

Vásárolj most

C-vitamin és D-vitamin

Az Immuno nagy adag C- és D-vitamint tartalmaz, amelyek fontos szerepet játszanak a vírusos és krónikus fertőzésekre adott immunválaszban.

• A C-vitamin antioxidáns, amely hatással van a szív egészségére és erősíti az immunrendszert. Az Immuno 500 mg C-vitamint tartalmaz.
• A D-vitamin befolyásolja az ásványi anyagok koncentrációját a vérben, ami viszont segíti a csontok, a fogak és az izmok egészségét. Az Immuno 2000 NE D-vitamint tartalmaz.

Az Immunoban található vitaminok nagy felszívódási sebességgel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy maximális hatást érnek el.

Vásárolj most

Bodza és spirulina

Az Immuno két kiváló összetevőt tartalmaz, amelyek biztosítják a terméket teljes hatékonyságát. Ezek a fekete bodza és a spirulina.

- A bodzavirág kiváló antioxidáns, amely többek között csökkenti a gyulladást és enyhíti az influenza és a megfázás tüneteit.

- A spirulina csökkenti a vércukorszintet, gyulladáscsökkentő, támogatja az immunrendszert és csökkenti az allergia mellékhatásait.

Az Immuno kapszula a mikrotápanyagok tökéletes kombinációját tartalmazza, hogy biztosítsa az egészséges és erős immunrendszert.

Vásárolj most

Gyakran ismételt kérdések

Miért olyan fontos az erős immunrendszer egy sportoló számára?

Igazából mindenki számára fontos. Egy sportoló számára azonban még fontosabb, mert a megerőltető testmozgás sokkal jobban megterheli az immunrendszert.

Az immunrendszer gyengülése pedig az utolsó dolog, amit szeretnénk. A következmények nagyon súlyosak: egészségkárosodáshoz, sérülésekhez, betegségekhez és krónikus betegségekhez is vezethetnek.

Hogyan segít az Immuno az immunrendszer erősítésében?

Az Immuno tartalmazza az összes szükséges mikrotápanyagot nagy dózisban és a megfelelő kombinációkban.

Elsősorban a C-vitaminról, a D-vitaminról és a cinkről van szó, amelyek elengedhetetlenek az egészséges és erős immunrendszerhez.

Miért jobb az Immuno felszívódása, mint a hasonló termékeké?

Ennek fő oka a kvercetin, amely (többek között) ionofórként működik.

Mi az ionofór?

Ez egy olyan vegyület, amely segít a mikrotápanyagoknak behatolni a sejtbe, ahol kifejthetik hatásukat.

Ezenkívül az Immuno cink-biszglicinátot tartalmaz, amely a cink legjobb felszívódású formája.

Az Immuno kapszula okozhat gyomorpanaszokat?

Nem. Az Immuno kapszula cink-biszglicinátot tartalmaz, amely gyomorkímélő.

Ez egy kelátolt ásványi anyag, amelyet úgy terveztek, hogy oldható és stabil legyen a gyomor savas pH-értékében, és ezért nem okoz olyan gyomorpanaszokat, amelyeket néha az ásványi anyagok fogyasztásakor tapasztalhatunk.

Veszélyes lehet az ásványi anyagok és vitaminok túlzott napi bevitele?

Nem. Az Immuno kapszulákban bizonyos mikrotápanyagok ajánlott napi bevitelét meghaladja, de a mennyiségek messze nem veszélyesek.

Az ajánlások egy átlagos személyre vonatkoznak, és nem veszik figyelembe a beviteli szükségleteket befolyásoló számos tényezőt.

Az egyik ilyen tényező a fizikai aktivitás. Fontos felismerni, hogy a sportolóknak nagyobb mennyiségű mikrotápanyagra van szükségük a szervezet normális működéséhez.

Az Immuno csak sportolóknak való?

Az Immuno kapszulákat a sportolók és az ő igényeik figyelembevételével tervezték, de ez nem jelenti azt, hogy nem alkalmasak kevésbé aktív életmódot folytatóknak..

A napi vitamin- és ásványianyag-bevitel mindenki számára elengedhetetlen. Ezért az Immuno kapszulákat olyanok is használhatják, akik nem sportolnak rendszeresen. Az utóbbiak napi adagjukat napi egy kapszulára csökkenthetik.

Milyen funkciót tölt be a fekete bodza az Immuno kapszulában?

A bodzát vírusellenes tulajdonságai miatt adják az Immuno kapszulákhoz. Kimutatták, hogy csökkenti a megfázás és az influenza tüneteit.

A fekete bodza tehát kulcsfontosságú szerepet játszik az egyén immunrendszerének javításában, ugyanakkor csökkenti a tüneteket is.

Hogyan érdemes szedni az Immuno-t?

Az Immuno pozitív hatásainak kihasználásához rendszeresen kell szedni.

Naponta két-három kapszulát kell bevenni zsírtartalmú étkezéssel és elegendő vízzel. A D-vitamin felszívódásához zsírforrásra van szükség.

Csatlakozz a 4Endurance klubhoz!

Iratkozz fel hírlevelünkre extra kevezményekért, és hogy elsőként értesülj akcióinkról és újdonságainkról.