Több energia, kevesebb zsír

Elkezdődött az a szezon. Itt az ideje, hogy újra csúcsformába kerülj. Ez azt jelenti, hogy energiára van szükséged, és meg kell szabadulnod a tél folyamán felhalmozódott zsírtól. A Fusion és az Energy Gel L-karnitinnel pontosan ebben segít - több energia, kevesebb zsír!

Hatékonyabb zsírfelhasználás

Bár a Fusion és az Energy Gel L-karnitinnel két teljesen különálló termék, amelyek önmagukban is használhatók de tökéletesen ki is egészítik egymást.

vo2 max zsírégetés

A Fusion-t edzés előtt ajánljuk, hogy felkészítse a szervezetet a zsír/ energiafelhasználására, és hogy csökkentse mind a mentális, mind a fizikai stresszt.

Használd az L-karnitin energia gélt edzés közben, hogy megbízható szénhidrátforrással lásd el a szervezeted, és extra lökést adj a zsírraktárak energia felhasználásához.

Az eredmény az, hogy több energiád lesz, mivel a glikogénraktárai sokkal lassabban ürülnek ki, egyrészt a szénhidrátok elérhetősége miatt, másrészt azért, mert a szervezet hatékonyabban használja fel a zsírt.

A Fusion és az Energy Gel L-karnitinnel külön-külön is használható, de tökéletesen kiegészítik egymást a zsírtartalékok hatékonyabb felhasználása és az egészséges fogyás elősegítése érdekében.

Ezenkívül jelentősen csökkenti a pszichofizikai stresszt, aminek számos pozitív hatása van:

 • Jobb közérzet és nyugodtság
 • Súlykontroll egészséges módon
 • Erősebb immunrendszer
 • Jobb egészség, kevesebb betegség és kevesebb sérülés
 • Jobb sporteredmények
Adaptogének és L-karnitin energia gél

A Fusion és az L-karnitin gél tökéletesen kiegészítik egymást, hogy több energiát és kevesebb zsírt eredményeznek!!!

Több energia

Energia nélkül egy ujjadat sem tudnád megmozdítani, és az állóképességi sportok rendkívül magas energiaszintet igényelnek.

A szervezet az energiát, glikogén formájában. a vázizomzatban és a májban tárolja de viszonylag keveset.

Ez egy könnyen hozzáférhető energia, amelyet a szervezet intenzív testmozgás során is felhasználhat. Ez az energia azonban csak körülbelül 2000 kalóriára elegendő, amit egy állóképességi sportoló alig több mint két óra intenzív edzés alatt felhasznál.

A glikogénraktárak teljes kiürítése nagyon rossz ötlet, és számos következménnyel jár:

 • Egyre fáradtabbnak és energia szegényebbnek fogod érezni magad.
 • Elérsz egy pontot, amit úgy hívnak, hogy "eléhezés". Ez azt jelenti, hogy a test nem rendelkezik üzemanyaggal, már nem lesz képes folytatni az edzést.
 • A glikogén hiánya növeli a szervezet stresszreakcióját. Az üres glikogén raktárakkal végzett rendszeres testmozgás krónikus stresszhez vezethet, amit az immunrendszer csökkent működése követ.
 • A szervezet számos belső, sejtszintű funkcióhoz használja a glikogént, és ha ez nem áll rendelkezésre  ezek a folyamatok megszakadnak, amit természetesen nem ajánlatos.

  Ahhoz, hogy a glikogénraktáraidat minél hosszabb ideig megőrizd, az edzés során könnyen hozzáférhető szénhidrátok formájában kell “energiát” fogyasztanod.

  Ezért fogyasztanak az állóképességi sportolók intenzív edzés közben energia géleket vagy izotóniás italokat.

  A szervezet körülbelül 2000 kalória könnyen hozzáférhető energiát tárol a májban és az izomban glikogén formájában.

  Az L-karnitin energia gél maltodextrint tartalmaz, egy komplex szénhidrátot, amelynek rendkívül magas a glikémiás indexe, ami azt jelenti, hogy a szervezet gyorsan fel tudja használni a szükséges üzemanyagként vagy energiaként.

  Kevesebb zsír

  A szervezet a zsírraktárakból is képes energiát nyerni.

  A zsírraktárak biztosítják a szervezet számára a biztonsági tartalékot, mivel nagyon gazdagok energiában. Egy kilogramm zsír közel 8000 kalóriát jelent.

  Evolúciós szempontból a zsírraktárak biztonsági tartalékot jelentenek, mivel nagy "kalóriaraktárat" biztosítanak, amelyből a szervezet energiát tud nyerni, ha  nem áll rendelkezésre táplálék.

  Alacsony intenzitású testmozgás során a zsír az energia 50-60%-át adhatja, de a zsír oxidációjához oxigénre van szükség, amiből nagyobb intenzitásnál már kevés áll rendelkezásre, így a nagy intenzitású testmozgás során a szervezet számára egyre nehezebbé válik a zsírraktárak energiává alakítása.

  Természetesen egyénfüggő, hogy intenzív edzés során mennyi zsírt tud a szervezet energiaként felhasználni. Rendszeres sportolással elérheted hogy a testedet hatékonyabban alakítsa át a zsírt energiává, és ezt táplálékkiegészítőkkel még eredményesebbé teheted.

  Minél több energiát tudsz felhasználni, a szervezetben raktározott, zsírból intenzív edzés során, annál tovább lesz felhasználható glikogéned.

  A glikogénraktárak fenntartása szempontjából az L-karnitin energia gél érdekes táplálékkiegészítő, mert szénhidrátok formájában gyorsan elérhető energiaforrást biztosít a szervezet számára, amelyet a saját glikogénja helyett használhat.

  Ugyanakkor az L-karnitin, amely egy két aminosavból álló vegyület, serkenti a szervezetben tárolt zsír energiává alakítását , és lelassítja a saját glikogén felhasználását. A termék zöld tea polifenolokat is tartalmaz, amelyek tovább segítik a zsírt energiává alakítani.

  l karnitin energia gél
  Az L-karnitint tartalmazó Energy Gel nagyszerű szénhidrátforrás, amely arra serkenti a szervezetet, hogy intenzív edzés közben hatékonyabban használja fel a zsírraktárakat.

  Egészséges fogyás

  Bár a zsírraktárak evolúciós szempontból a gazdagságot és a bőséget képviselik, a modern társadalomban kevésbé kívánatosak.

  Egy állóképességi sportoló nem engedhet meg magának nagy zsírraktárakat, mivel azok lassúvá és ügyetlenné tennék. Az ízületek, amelyek már így is eléggé megterheltek az intenzív testmozgás során, szintén szenvednének.

  Végül, bár a zsírraktárak értékes energiaforrást jelentenek a szervezet számára, negatív hatással lehetnek az egészségre is, mivel a szervezetben lévő túlzott mennyiségű zsír számos egészségügyi komplikációhoz vezethet.

  Ezt figyelembe véve teljesen érthető, hogy miért törekszik olyan sok ember a fogyásra.

  Még az elvileg nem túlsúlyos élsportolóknak is meg kell tanulniuk kezelni a testsúlyukat, mert a sport mai, rendkívül teljesítmény orientált jellege miatt rendkívül fontos, hogy optimális legyen a súlyuk.

  Még az elvileg nem túlsúlyos élsportolóknak is meg kell tanulniuk kezelni a testsúlyukat, mert a sport mai, rendkívül teljesítmény orientált jellege miatt rendkívül fontos, hogy optimális legyen a súlyuk..

  A probléma az, hogy a szervezet nem akarja elveszíteni a zsírt, mert az biztonsági tartalékot jelent számára. Ez az oka annak, hogy sok fogyókúra nem éri el a kívánt célt. Ami még rosszabb, hogy a fogyást, különösen ha az túl gyorsan történik, a szervezet fenyegetésnek tekinti, és ezáltal kortizol(elsődleges stresszhormon) szabadul fel.

  Ha folyamatosan stresszes vagy, és egy hosszabb ideig tartó gyors fogyás egyértelműen ebbe az irányba mutat, az krónikus stresszhez vezethet, amelynek számos negatív következménye van:

  •     Az immunrendszer csökkent működése
  •     Megnövekedett stressz
  •     Megnövekedett koleszterinszint
  •     A szívbetegségek fokozott kockázata
  •     Nehézségek a fogyásban
  •     Súlygyarapodás

  Az utolsó két pont a legérdekesebb és szinte paradox - a gyors fogyás eredményezhet-e súlygyarapodást? Hihetetlennek hangzik, de a szervezet így védekezik a külső környezettel szemben.

  Tehát hogyan lehet egészséges módon fogyni?

  A válasz egyszerűnek tűnik. Egészséges módon fogyhatsz, ha képes vagy stressz nélkül csinálni.

  Bár a fogyás bizonyos mértékig mindig megterhelő a szervezet számára, sokkal kevésbé lesz az, ha mérsékelten és lassan fogysz. Vagyis, ha kiegyensúlyozottan kezeli a súlyát, ami hosszú távon a kívánt eredményhez vezet.

  Nem ajánljuk a gyors fogyást és a fantasztikus diétákat, hacsak nem egy rendkívül képzett személy vagy, aki tudja, mit csinál.

  Az adaptogének a fogyásban is segíthetnek.

  Az adaptogének olyan anyagok, főként gyógynövények és gombák, amelyek segítenek a szervezetnek a stressz enyhítésében.

  A Fusion olyan adaptogéneket tartalmaz, amelyek segítenek:

  • A zsírt energiaként használni
  • A fogyásban
  • Csökkenteni a pszichofizikai stresszt
  • Növelni a VO2 max-ot
  • Megemeli a laktátküszöböt
  adaptogének zsírégetés

  Egészséges fogyás a Fusion-nel. A Fusion olyan adaptogéneket tartalmaz, amelyek enyhítik a pszichofizikai stresszt, és segítenek a testsúly egészséges kezelésében.

   

  ird meg a véleményed

  Legnépszerübb termékek

  4Energy Gel - 24x 60ml Energia gélenergy gels orange
  Eredeti ár17.040 Ft Akciós ár11.900 Ft
  - 5.140 Ft
  2 vélemény
  30x SiS GO Isotonic Gel 60g Energia gél30x sis isotonic gel
  Eredeti ár22.701 Ft Akciós ár17.500 Ft
  - 5.201 Ft
  2 vélemény