Optimális üzemanyag

Az Nduranz három különböző szénhidrát alapú sportitalt kínál edzés közbeni fogyasztásra. Küldetésük, hogy megalkossák az optimális üzemanyagot az állóképességi sportolók számára, pontosan azokat a tápanyagokat biztosítva, amelyekre az edzés típusához szüksége van. .

De mikor melyiket válasszuk? Mik a különbségek? Ebben a blogban megismerheted a három különböző Nrgy Unit Drinket, és megtudhatod, hogyan használhatod őket a legjobban, hogy javítsd a sportteljesítményed, gyorsabb legyen a fejlődésed és jobb eredményeket érj el.

Az Nduranz küldetése

Az Nduranz valójában válaszként jött létre arra, hogy a piacon nincs optimális üzemanyag az állóképességi sportolók számára. Sportolóként frusztráltak voltak a kínálattal, ezért úgy döntöttek, hogy saját kezükbe veszik a dolgokat.

A csapathoz csatlakozott a világhírű táplálkozás szakértő és lelkes amatőr kerékpáros, Dr. Tim Podlogar, aki tudósként teljes mértékben elkötelezett az optimális üzemanyag megtalálása iránt, hogy saját kerékpáros teljesítményét elsősorban a kerékpározáshoz szükséges energiával lássa el.

Az Nduranz küldetése az optimális üzemanyag kifejlesztése állóképességi sportolók számára.

Így a vállalat egyesítette a sportkellékek gyártásában szerzett hatalmas tapasztalatát Dr. Tim Podlogar széleskörű ismereteivel. A legmodernebb kutatások és a legjobb állóképességi sportolókon végzett szigorú tesztek alapján kifejlesztették az optimális üzemanyagot..

Az Nduranz küldetése az optimális üzemanyag kifejlesztése állóképességi sportolók számára

Milyen az optimális üzemanyag?

A piac tele van energiaitalokkal, amelyek mindegyike a maga módján a legjobb hatást ígéri. Megfelelő tudás és tapasztalat nélkül nehéz megítélni, hogy melyik sportital a legjobb az Ön igényeinek és miért.

Sokan ízlés és szubjektív tapasztalat alapján választanak italt. Ezzel nincs semmi baj. Ha egy ital beválik Önnek, elegendő energiát ad, és nincsenek emésztési problémái vagy izomgörcsei, akkor lehet, hogy megtalálta a megfelelő üzemanyagot.

De minél tovább fejlődik az állóképességi sportban, minél hosszabbak az edzések, minél több energiát termel, annál több energiára van szüksége az edzés során, és annál nagyobb lesz az igénye az optimális üzemanyagra.

Intenzív edzés során optimális üzemanyagra van szükséged.

Az élsportolóknak óránként 90-120 gramm szénhidrátra van szükségük. Ilyen magas bevitel mellett sok olyan termék, amely alacsonyabb intenzitáson működik, elveszíti hatékonyságát. Ami még rosszabb, az a tápanyagok rossz felszívódásához vezethet, ami emésztési problémákat és izomgörcsöket, és természetesen energiahiányt okozhat.

Az optimális üzemanyag tehát olyan, amely lehetővé teszi, hogy nagy intenzitás mellett magas energia álljon rendelkezésre anélkül, hogy emésztési problémákat okozna, miközben fenntartja az optimális hidratáltságot, ami az állóképességi sportok kulcsfontosságú része.

Az optimális üzemanyag magas szénhidrátfelszívódást biztosít edzés közben, és lehetővé teszi az optimális hidratáltság fenntartását..

Miért az Nduranz a legoptimálisabb?

A tudomány nagy figyelmet fordít az állóképességi sportolók optimális üzemanyagának megtalálására. És bár ez egy aktív folyamat, amely még messze nem fejeződött be, a szakma számos tanulmányon keresztül már kézzelfogható eredményekre jutott.

A szénhidrátbevitel esetében a glükóz (maltodextrin) és a fruktóz 1 : 0,8 arányú aránya optimális a maximális felszívódás érdekében. Ennek oka az, hogy kétféle cukor fogyasztásával mindkét szénhidrát-transzportert kihasználhatja a szervezetben.

Az ásványi anyagok vagy elektrolitok bevitelénél fontos, hogy a lehető legnagyobb mértékben pótoljuk azokat az ásványi anyagokat, amelyek az izzadsággal elvesznek. Ez biztosan nem magnézium, amelyet sok sportkiegészítő nagy mennyiségben tartalmaz, mert állítólag megakadályozza az izomgörcsöket (de valójában túlzott mennyiségben emésztési problémákat okoz).

Az Nrgy Unit italok a szénhidrátok optimális arányát (1 : 0,8) és az Nduranz elektrolitkeveréket tartalmazzák, amely koncentrációban a legközelebb áll ahhoz, amit az izzadsággal ténylegesen elveszít.

Az Nduranz üzemanyag a szénhidrátok optimális arányát és egy elektrolitkeveréket tartalmaz, amely lehetővé teszi az optimális hidratálást..

A három Nrgy Unit Drink

Az Nduranz három különböző szénhidrátos italt kínál, amelyek nagyon hasonlítanak egymásra, ugyanakkor nagyon fontos különbségekkel rendelkeznek. 

A három ital a Nrgy Unit Drink, Nrgy Unit Drink 90 és Nrgy Unit Drink Buffer.

Mindhárom ital optimális szénhidrátkeveréket tartalmaz, amely a maltodextrin és a fruktóz 1:0,8 arányán alapul. A Nrgy Unit Drink 90 ebből a szempontból különleges, mivel adagonként kétszer annyi szénhidrátot tartalmaz.

Az első kettő az Nduranz elektrolitkeveréket tartalmazza, amely az intenzív edzés során az állóképességi sportolók hidratáltságának optimalizálására lett kifejlesztve, míg az Nrgy Unit Drink Buffer szódabikarbónát tartalmaz.

Ezek nagyon kis különbségek a három ital között, de nagyon nagy hatással vannak a végső üzemanyaghatásra. Az optimális üzemanyag kiválasztásakor először is meg kell értenie céljait és igényeit.

Az Nduranz három Nrgy Unit Drinket kínál. A választás a Te igényeidől függ.

Melyik üzemanyag a legoptimálisabb a számodra?

Ha a Nrgy Unit Drinket választotta üzemanyagként, akkor jó úton jár. A szénhidrátok kombinációjával táplálja a szervezetét, ami a kutatások szerint optimális a maximális energiafelvételhez, valamint egy elektrolit-keverékkel, amely helyettesíti az izzadsággal elveszített ásványi anyagokat.

Lehet azonban, hogy dilemmában van, hogy e három ital közül melyiket válassza. Talán elgondolkodik azon, hogy mi a különbség? A dilemmák a rossz döntéstől való félelemhez vezethetnek, a félelem pedig stresszhez.

Ismerd meg a három Nrgy Unit Drinket, és szerezd meg a tudást, hogy kiválaszthasd a számodra legoptimálisabb üzemanyagot..

Nrgy Unit Drink

A Nrgy Unit Drink definíciója szerint optimális üzemanyag, mivel 1 : 0,8 arányban tartalmaz maltodextrint és fruktózt, valamint egy, az optimális hidratáltságot biztosító elektrolitkeveréket..

  • Optimális összetevők
  • Nagyszerű ízek
  • Citromsavval vagy anélkül

A legtöbb állóképességi sportoló számára az Nrgy Unit Drink az optimális üzemanyag, mivel lehetővé teszi számukra a megfelelő energia (azaz szénhidrát) bevitelt és az optimális hidratáltság fenntartását.

Ha nem tudod pontosan melyik is lenne a legjobb, az Nrgy Unit Drink biztosan  megfelelő választás a számodra.

Ha nem igazán tudod eldönteni hogy mire is van szükséged. A Nrgy Unit Drink a legjobb választás a számodra!!

Az Nrgy Unit Drink az optimális üzemanyag minden állóképességi sportoló számára.

Nrgy Unit Drink 90

Az Nrgy Unit Drink 90-et olyan állóképességi sportolók számára fejlesztették ki, akik a legmagasabb fordulatszámon dolgoznak és a legnagyobb az  energiaigényük.

  • 90 gramm szænhidrøt adagonkænt

Bár sokan csábítónak találhatják, hogy dupla mennyiségű energia legyen a kulacsban, nem javasoljuk, hogy ezt tedd, ha ez meghaladja az energiaszükségleted. Ugyanis nem szabad megfeledkezni a hidratálásról (az ajánlott bevitel legalább 500 ml folyadék óránként), ami azt jelenti, hogy ezzel az itallal gyorsan túllépheted az ajánlott energiabevitelt.

Ha azonban olyan sportoló vagy, aki rendszeresen 90 gramm vagy annál több szénhidrát bevitelével edz óránként, átlagosan több mint 300 wattos teljesítményt nyújt kerékpáron, vagy hetente öt vagy több nagy intenzitású edzést végez, akkor az Nrgy Unit Drink 90 az optimális üzemanyag számodra.

Ez az üzemanyag adagonként akár 90 gramm szénhidrátot is tartalmaz. A legintenzívebb erőfeszítésekhez tervezték.

Az Nrgy Unit Drink 90 az optimális üzemanyag a legintenzívebben edző állóképességi sportolók számára.

Nrgy Unit Drink Buffer

Ha az Nrgy Unit Drink és az Nrgy Unit Drink 90 a fő üzemanyagod, az Nrgy Unit Drink Buffer az a kiegészítő, amely a kritikus pillanatokban segít. Az Nrgy Unit Drink Buffer szódabikarbónát tartalmaz az Nduranz elektrolitkeverék helyett.

  • Szódabikarbona
  • Igazán finom ízü (fontos, ha valaha is próbáltál már szódabikarbónát inni)

A szódabikarbóna az egyik legtöbbet kutatott adalékanyag a sporttáplálkozás világában. Ez egy olyan kiegészítő, amely bizonyítottan javítja a teljesítményt rövid, nagy intenzitású intervallokban. Más szóval, jobb teljesítményt biztosít a sprinteknél ..

 

 

A szódabikarbónás sportitalt úgy tervezték, hogy javítsa a teljesítményt a sprintek során.

A szódabikarbónának számos más pozitív hatása is van, elsősorban a szervezet pH-szintjének szabályozása. A modern táplálkozás következtében szinte mindannyian legalább egy kicsit el  vagyunk savasodva, ezért a szódabikarbóna bevitele nagyon is üdvözlendő.

Másrészt a szódabikarbónát semmiképpen sem szabad túlzásba vinni, mivel túlzott mennyiségben szintén negatív hatásai vannak. Az egyik legfontosabb, hogy megyavarhatja a gyomor működését, ami csökkenti az emésztés hatékonyságát.

Mivel nem szabad túllépni a szódabikarbóna ajánlott bevitelét, az Nrgy Unit Drink Buffer-t más Nrgy Unit Drink italokkal együtt érdemes használni az optimális energiabevitel érdekében edzés közben.

Az Nrgy Unit Drink Buffer az optimális üzemanyag-kiegészítő a legintenzívebben edző sportolók számára, akik tovább szeretnék javítani sprint teljesítményüket.

Összefoglalás

Az állóképességi sportolók optimális üzemanyagát a glükóz (maltodextrin) és fruktóz kombinációját tartalmazza 1 : 0,8 arányban, valamint olyan elektrolitok keverékét, amelyeket az edzés során ténylegesen elveszítesz.

Az optimális üzemanyag lehetővé teszi, óránként 90+ gramm szénhidrát felszívódását emésztési problémák nélkül , és az optimális  hidratáltságot. Ez lehetővé teszi, hogy intenzív edzés közben is legyen energiád, és megelőzd az izomgörcsöket.

Az Nduranz három különböző szénhidrát tartalmú italt kínál: Nrgy Unit Drink, Nrgy Unit Drink 90 és Nrgy Unit Drink Buffer.

Mindhárom ital optimális arányban tartalmaz szénhidrátot, de a Nrgy Unit Drink 90 kétszer annyi szénhidrátot tartalmaz adagonként. Az első kettő Nduranz elektrolitkeveréket, míg az Nrgy Unit Drink Buffer szódabikarbónát tartalmaz.

A legtöbb állóképességi sportoló számára az optimális üzemanyag a Nrgy Unit Drink. A Nrgy Unit Drink 90 olyan sportolók számára készült, akik rendszeresen végeznek nagy intenzitású edzéseket,.míg az Nrgy Unit Drink Buffer a sprint teljesítményének javítására szolgál.

Ha nem tudod pontosan melyik is lenne a legjobb, az Nrgy Unit Drink biztosan  megfelelő választás a számodra.

További olvasnivaló:

Bővebben az Nrgz Unit Drink 90-ről 

Bővebben az Nrgy Unit Buffer-ről

 

ird meg a véleményed

Legnépszerübb termékek

4Energy Gel - 24x 60ml Energia gélenergy gels orange
Eredeti ár17.040 Ft Akciós ár11.900 Ft
- 5.140 Ft
2 vélemény
30x SiS GO Isotonic Gel 60g Energia gél30x sis isotonic gel
Eredeti ár22.701 Ft Akciós ár15.400 Ft
- 7.301 Ft
3 vélemény