Együttműködésünk Kovács Gyulával a Tiszaújvárosi Triatlon Klub triatlon versenyzőjével.

 Kovács Gyula vagyok a Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzője és a 4Endurance Magyarország támogatottja.

 Napjaim nagy részét az edzés tölti ki. Minden reggel korán keléssel kezdem a napot, és egyenesen az uszodába vezet az utam, utána jöhet a suli. Általában 14 óráig tartanak az óráim. A nap zárásaként meglátogatom a Klubházat még egy utolsó edzés erejéig, ahol nagy segítséget nyújt számomra az Nduranz Nrgy Unit Drink izotóniás ital. Edzés közben nagyon fontos a megfelelő szénhidrát és ásványi anyag pótlás, de szerencsére ezt megoldja az Nrgy Unit Drink. A heti kettő súlyzós erősítésem és a kemény résztávos edzések után mindig jól jön a regeneráció, amiben az Nduranz Regen segít nekem. Nagyon jól teszi a dolgát és az íze csak hab a tortán! Azért nem csak edzéssel töltöm mindennapjaimat. A maradék szabadidőmben oda kell figyelnem az iskolai kötelezettségeimre is, mivel még középiskolába járok. 11.-esként már az érettségi tantárgyakra kell nagy hangsúlyt fektetni. Ezért igyekszem a sport mellett a tanulásra is koncentrálni.

 Nyáron viszont teljes mértékben átszövi az edzés és a versenyzés a mindennapjaimat. A napi kettő edzést megtoldom még plussz egy tréninggel. Szinte minden hétvégén versenyzek, külföldön és Magyarországon egyaránt. Versenyek közben a 4Energy Turbo Gel t szoktam használni, ez a kedvenc termékem. A koffein és a szénhidrát kombója nagyon nagy energiát tud nekem nyújtani a nagy tempó közepette Hangsúlyba kerül a hétvégi 4-5 órás kerékpáros edzés is. Ilyen hosszú terhelés közben nekem az Nduranz Nrgy Unit Gel szokta nyújtani az energiát, meg persze az Nrgy Unit Drink. Nagyon szerencsésnek tartom magam, mivel a 4Endurance nagyon nagy segítséget nyújt számomra. Sosem szenvedek semmiben sem hiányt, tényleg mindent megkapok, amire szükségem van.

A táplálék kiegészítőkön kívül a kerékpáros ruházatomat is bővíteni tudom a segítségükkel. Fantasztikus minőségű bringás zoknikat is biztosítanak számomra. A Wattsocks zoknikban a legjobb bringázni, szerencsére nem is kell másban. 

Bízom a hosszú távú együttműködésben, mely igen nagymértékben hozzájárul a sportban elért sikereimhez. A fent említett termékeket jó szívvel ajánlom mindenkinek, hiszen nekem már bizonyítottak. 

Regenerációs Ital Regen | Prototype 2  - 500 gRegenerációs Ital Regen | Prototype 2  - 500 g
Eredeti ár10.000 Ft Akciós ár7.000 Ft
- 3.000 Ft
Nincs még vélemény
Regenerációs Ital Regen | Prototype 2  - 1300 gRegenerációs Ital Regen | Prototype 2  - 1300 g
Eredeti ár17.900 Ft Akciós ár14.300 Ft
- 3.600 Ft
1 vélemény

ird meg a véleményed

Legnépszerübb termékek

4Energy Gel - 24x 60ml Energia gélenergy gels orange
Eredeti ár17.040 Ft Akciós ár11.900 Ft
- 5.140 Ft
2 vélemény
30x SiS GO Isotonic Gel 60g Energia gél30x sis isotonic gel
Eredeti ár22.701 Ft Akciós ár17.500 Ft
- 5.201 Ft
2 vélemény