Biztosítsd a fejlődésed

Tudod, mi a különbség egy sikeres és egy lassan fejlődő sportoló között?

A sikeres sportolók tisztában vannak az erős immunrendszer fontosságával..

Ezt szemlélteti az alábbi grafikon, ahol összehasonlíthatod egy jó immunrendszerrel rendelkező és egy legyengült immunrendszerrel rendelkező személy fejlődését..

immuno táplálék kiegészítő

 

Egészséges és erős immunrendszerrel képes leszel fejlődni anélkül, hogy a gyulladások, sérülések és betegségek hátráltanának. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen és minőségien tudsz edzeni, és a fejlődésed folyamatos lesz.

Gyenge immunrendszerrel a fejlődés ingadozni fog, és akár el is érhet egy olyan pontot, amikor betegség vagy sérülés miatt a fejlődés teljesen megáll, vagy ami még rosszabb, visszaesik. A legrosszabb esetben akár fel is kell hagynod a sportolással..

 

immun erősítő kapszula
Biztosítsd a fejlődésed az Immunoval.

 

Az Immuno egy kifejezetten sportolók számára kifejlesztett étrend-kiegészítő, amely mikrotápanyag-szinten segíthet jelentősen megerősíteni az immunrendszert.

Az Immuno előnyei:

 • Minden szükséges mikrotápanyag egy termékben
 • Az edzésre összpontosíthatsz
 • Sportolóknak készült

Az immunrendszer

Az immunrendszer felelős a szervezet védelméért a gyulladások, vírusok és baktériumok ellen. Ez egy nagyon összetett mechanizmus, amely szervekből, fehérvérsejtekből, fehérjékből (antitestek) és különböző kémiai anyagokból áll.

Aktív sportolóként különös figyelmet kell fordítani az immunrendszerre, mivel az intenzív testmozgás nagy terhelést jelent a szervezet számára, ami hosszú távon az immunrendszer gyengüléséhez vezethet.

Az erős immunrendszer a legjobb szövetségesed az életben és a sport karrieredben is..

Az immunrendszer egészségének és erősségének megőrzése legyen a legfontosabb.

Hogyan erősítheted az immunrendszered?

A sportolók leggyakoribb hibája, hogy nem biztosítják a mikro- és makrotápanyagok megfelelő bevitelét. Az intenzív testmozgás a szükséges tápanyagok hiányával kombinálva jelentősen megnövelheti a szervezet stressz-szintjét, ami az immunrendszer hanyatlásának egyik kulcstényezője.

Ami a makrotápanyagokat illeti az intenzív edzés alatt és után, a megfelelő szénhidrátbevitel különösen fontos. Ez különösen fontos az állóképességi sportolók számára.

Egy állóképességi sportolónak 60-90 gramm szénhidrátot kell fogyasztania minden órában intenzív edzés közben..

Ha a makrotápanyagok teszik lehetővé a szervezet számára az immunrendszer fenntartását, akkor a mikrotápanyagok teszik lehetővé a szervezet számára az erős immunrendszer kiépítését..

A vitaminok és ásványi anyagok számos testi funkcióban kulcsszerepet játszanak, beleértve természetesen az immunrendszert is.

A sportolók gyakori problémája azonban az, hogy gyorsan megvásárolják a mikrotápanyag-kiegészítők miniatűr gyógyszertárát, ami szükségtelenül bonyolult és fárasztó, és strukturált tervet igényel arra vonatkozóan, hogy mit és mikor kell bevenni.

Minden mikrotápanyag egy termékben

Az Immuno a legegyszerűbb megoldás, amely egyetlen termékben biztosít mindent, amire az egészséges és erős immunrendszerhez szükséged van.

Az Immuno lehetővé teszi, hogy 10 különböző termék helyett egyetlen termékben kapjon meg mindent, amire a szervezetednek szüksége van az egészséges és erős immunrendszerhez.

Serkenti az immunrendszertVannak, akik pontosan tudják, mit kell tenniük ahhoz, hogy immunrendszerük egészséges és erős maradjon.

Miért használd az Immuno-t?

Az Immuno kulcsfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, hogy segítse a fejlődésed.

A hasonló étrend-kiegészítőkkel ellentétben, amelyek felesleges összetevőket, a mikrotápanyagok nem megfelelő koncentrációját tartalmazzák, amelyek túlzott mennyiségben árthatnak Neked (pl. E-vitamin), az ásványi anyagok rossz felszívódású formáit, vagy olyan összetevőket, amelyek zavarják egymást (pl. réz és vas), az Immuno-t úgy tervezték, hogy optimális mikrotápanyag együttműködést érjen el.

Kvercetin

Az Immuno kulcsfontosságú összetevője a kvercetin, amely ionofórként működik. Az ionofór olyan vegyület, amely segíti a mikrotápanyagok behatolását a sejtbe, ezáltal jelentősen javítva a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

Ezenkívül a kvercetin számos egyéb előnnyel is rendelkezik:

 •   Antioxidánsként védi a sejteket a szabadgyökök ellen.
 •   Védi a szervezetet a gyulladástól és a betegségektől
 •   Javítja az aerob kapacitást és a VO2 max-ot.
 •   Megnöveli a kifáradásig tartó időt
 •   Szabályozza a vérnyomást és a vércukorszintet

Cink-biszglicinát

Az Immuno étrend-kiegészítő a cink kelát formáját a cink-biszglicinátot tartalmazza, amely bizonyítottan a cink legjobb formája.

A cink-biszglicinát két fő előnye a következő:

 • Mivel kíméletes a gyomorhoz, nem kell aggódni az emésztési problémák miatt.
 • A magas biológiai érték a legjobb felszívódási arányt jelenti

C és D Vitamin

Az Immuno C- és D-vitamint tartalmaz, amelyek kulcsszerepet játszanak a vírusfertőzésekre adott immunválaszban.

Mivel a termékben lévő kvercetin ionofórként működik, az Immuno biztosítja e két fontos vitamin legmagasabb szintű felszívódását és hasznosulását.

Fekete bodza

A bodzavirág rendkívül erős antioxidáns, amely megvédi a sejteket a szabad gyököktől.

A szabad gyökök mind a szervezet normális működése, mind pedig külső hatások hatására keletkeznek. Az intenzív testmozgás az egyik olyan tényező, amely jelentősen növeli a szabad gyökök számát a szervezetben.

A szabad gyökök a sejtekhez kötődnek és elpusztítják azokat. Az antioxidánsok szerepe az, hogy magukhoz kötik a szabad gyököket, és így védik a sejteket.


Spirulina

A spirulina egy nagyon népszerű táplálékkiegészítő, amely számos előnnyel jár:

 • Csökkenti a glükóz szintet
 • Gyulladáscsökkentő hatású
 • Támogatja az immunrendszert
 • Enyhíti az allergiás tüneteket

Biztosítsd a fejlődésed

Biztosítsd a fejlődésed azáltal, hogy immunrendszerd egészségesen és erősen tartod.

Az Immuno táplálékkiegészítő egyetlen termékben biztosítja az összes mikrotápanyagot, amelyre a zökkenőmentes edzéshez és a fejlődésed támogatásához szükséged van.

 

Táplálékkiegészítő az immunrendszer számára
Gondoskodj a fejlődésedről az Immunoval.

 

További olvasnivaló:

Erősítsd az immunrendszered Swanson termékekkel

 

ird meg a véleményed

Legnépszerübb termékek

4Energy Gel - 24x 60ml Energia gélenergy gels orange
Eredeti ár17.040 Ft Akciós ár11.900 Ft
- 5.140 Ft
2 vélemény
30x SiS GO Isotonic Gel 60g Energia gél30x sis isotonic gel
Eredeti ár22.701 Ft Akciós ár17.500 Ft
- 5.201 Ft
2 vélemény