90 per óra

90 per óra!

Ha 90 km/h-val szeretnél menni biciklivel, akkor gondoskodnod kell a megfelelő energiabevitelről. És már megint itt tartunk - a legjobb kerékpárosoknak óránként akár 90 gramm szénhidrátot is el kell fogyasztaniuk egy intenzív edzés során.

Najhitrejši kolesar
A 90 km/óra eléréséhez 90 gramm szénhidrátot fogyasztott.

Az Nduranz a modern kutatásokon, szigorú teszteken és a legtisztább összetevőkön alapuló, megfelelő arányú, rendkívül hatékony edzés közbeni termékeiről ismert.

Valószínűleg már ismered az edzés közbeni termékeiket, mint például az Nrgy Unit Drink és Nrgy Unit Gel (belső információink szerint hamarosan csatlakozik hozzájuk a Nrgy Unit Bar is - erről hamarosan bővebben a 4endurance.hu oldalon), amelyek az Nrgy Unit energia egységen alapulnak (45 gramm szénhidrát és 180 kalória)..

Az Nrgy Unit Drink 90 az Nrgy Unit Drink energiaital egy változata, amelyet kifejezetten olyan élsportolók számára fejlesztettek ki, akiknek a legmagasabb energiabevitelre van szükségük.

Športni napitek z ogljikovimi hidrati in elektrolitiAz Nrgy Unit Drink 90 az Nduranz új prototípusa, amelyet kifejezetten a legmagasabb energiaigényű állóképességi sportolók számára terveztek.

Ugyanakkor örömmel jelentjük be, hogy az Nduranz kiadta az Nrgy Unit Drink végleges változatát - mint azt talán tudjátok, a vállalat először mindig prototípusként adja ki a termékeit, hogy a sportolókkal a gyakorlatban tesztelhesse a terméket.i.

Kezdjük azzal, hogy megnézzük, miért olyan népszerű a Nrgy Unit Drink, már évek óta, az állóképességi sportolók körében.

A Nrgy Unit Drink 90 kifejezetten olyan élsportolók számára készült, akiknek több energiára van szükségük.

Nrgy Unit Drink

Mint tudjuk, az állóképességi sportolók energiaszükséglete intenzív edzés során nagyon magas. Nemcsak nagy mennyiségű energiára van szükség, hanem arra is, hogy az energia fel is tudjon szívódni és hogy ne okozzon emésztési problémákat.

Az Nrgy Unit Drink lehetővé teszi óránként akár 90 gramm szénhidrát felszívódását emésztési problémák nélkül..

Az optimális szénhidrátforrás edzés közben lehetővé teszi, hogy:

 • Elérd a mágikus 90 gramm szénhidrátot óránként
 • Gyors és hatékony felszívódás révén magas energiaszintet tarts fenn edzés közben.
 • Fenntartja a glikogénraktárakat az izmokban és a májban, ezzel javítva az állóképességedet
 • Elkerüld az emésztési problémákat, amelyek számos étrend-kiegészítő rendszeres következményei.
 • Elkerüld el a rossz szénhidrát és elektrolit kombinációk okozta izomgörcsöket.

Az Nrgy Unit Drinket már régóta rendkívül hatékonynak tartják  az állóképességi sportolók, intenzív edzések során, amelyet számos élsportoló, például Matej Lovše és Kovács Gyula is használ.

Energijski izotoničini napitek z elektrolitiNe aggódj, a jó öreg Nrgy Unit Drink még mindig rendkívül hatékony üzemanyag az intenzív edzés során.

Számos oka van annak, hogy miért a Nrgy Unit Drink a legjobb választás a számodra, ha a legjobb eredményeket szeretnéd elérni.

Nduranz szénhiddrát arény

A sporttáplálkozás világában már régóta ismert, hogy a különböző szénhidrátok kombinációja hatékonyabb. Ennek oka a szervezetben található szénhidrát-transzporterekben rejlik. A különböző cukrok különböző transzportereket használnak, így az optimális szénhidrát felszívódás érdekében mindkét transzportert, a glükóz- és a fruktóz transzportert is használni kell.

Az új-zélandi David Rowlands és csapata kiterjedt kutatások alapján arra a következtetésre jutott, hogy az optimális glükóz-fruktóz arány a legjobb felszívódáshoz edzés közben 1:0,8. Ezt az arányt az Nduranz minden szénhidrát alapú edzés közbeni termékében alkalmazza..

A glükóz és a fruktóz 1:0,8 arányú kombinációja lehetővé teszi a szénhidrátok optimális felszívódását intenzív edzés közben.

A glükóz és a fruktóz kombinációja ebben az arányban a legjobb felszívódást eredményezi, lehetővé téve, hogy emésztési problémák nélkül érhesd el az óránkénti 90 gramm szénhidrát bevitel bűvös határát.

Nduranz elektrolit keverék

A sporttáplálkozás célja az edzés során nemcsak az energiabevitel, hanem a hidratálás is.

Valójában a folyadékbevitel talán a legfontosabb szempont a sportolás közbeni táplálékkiegészítésben, de gyakran figyelmen kívül hagyják, vagy nem értik a lényegét. Igaz, hogy a szervezetnek szüksége van folyadékra, ezért azt gondolhatjuk, hogy csak vízzel biztosítható a megfelelő hidratáltság. Sajnos ez nem így van, különösen, ha hosszabb állóképességi versenyekről van szó.

A megfelelő hidratálás a vérben lévő elektrolitok kényes egyensúlyának fenntartását jelenti. A víz fogyasztása, különösen nagy mennyiségben, felhígítja ezt a koncentrációt, ami negatív hatással van a szervezet minden olyan funkciójára, amely nagymértékben függ az elektrolitoktól.

nrgy unit drink 90
Ha a szervezet megfelelően hidratált, szebb az élet
.
Az Nrgy Unit Drinkben és a legtöbb Nduranz kiegészítőben is megtalálható Nduranz elektrolit keverék olyan arányban látja el a szervezetet ásványi anyagokkal, amilyen arányban azt az izzadsággal a testmozgás során ténylegesen elveszítjük.

Az Nduranz elektrolitkeverék pontosan azokat az ásványi anyagokat pótolja, amelyeket az izzadsággal elveszítünk.

Az Nduranz elektrolitkeverék lehetővé teszi, hogy a testfunkciók zökkenőmentesen működjenek még az órákon át tartó intenzív testmozgás során is.

Energia egység Nrgy Unit

A másik ok, amiért a Nduranz edzés közbeni termékek olyan népszerűek, az egyszerű és hatékony használatuk.

Az edzés közbeni energiabevitel szükségtelenül nehézkes lehet. Ha túl kevés energiát fogyasztasz, felgyorsítod az izmok és a máj glikogénraktárainak kimerülését, jelentősen csökkentve a kifáradásig tartó időt. Ha túl sokat fogyasztasz, túlterheled a gyomor-bélrendszeredet, ami emésztési zavarokhoz vezethet, ami valószínűleg a legbosszantóbb oka annak, hogy kénytelen legyél feladni egy versenyt.

Preprosta uporaba prehranskih dodatkov
 Az Nduranz termékek segítségével az edzés közbeni étkezés még egyszerűbb .
.

Mivel a különböző táplálékkiegészítők adagolása nagyon bonyolult lehet, különösen akkor, ha többórás a terhelés, amikor nagyon magas kalóriabevitelt kell biztosítanod, és még a kis eltérések is összeadódhatnak, vagy amikor különböző termékeket, például energia géleket, energia szeleteket és izotóniás italokat fogyasztasz edzés közben, az Nduranz kifejlesztette az Nrgy Unit-ot, hogy teljesen leegyszerűsítse az energia bevitelét, így mindig tudod, hogy mennyit fogyasztottál és mennyit kell még bevinned.

Az Nrgy Unit segítségével pontosan megbecsülheted, hogy mennyi az optimális energiafelvétel óránként, majd egyszerűen kombinálhatod a különböző termékeket, mivel pontosan tudod, hogy melyik hány energia egységet tartalmaz.

Egy élsportolónak nagyjából két Nrgy egységre van szüksége egy több órás intenzív edzés során. Mivel korábban rámutattunk, hogy az élsportolók óránként 90 gramm szénhidrátot fogyasztanak, valószínűleg te is kiszámoltad már, hogy egy energiaegység 45 gramm szénhidrátot tartalmaz.

Egyszerű!

Finom ízek és természetes összetevők

Amikor a sportolóknak szánt kiegészítőkről beszélünk, természetesen nem szabad megfeledkeznünk az ízekről sem, hiszen az étkezés során az evés élvezete legalább olyan fontos, mint az evés hatása. Végső soron, ha az ételnek nincs jó íze, akkor nehéz élvezni. Különösen akkor, ha sokat kell enni belőle, intenzív testmozgás során.

Ezért az Nduranz különös figyelmet fordít az ízekre, és a Te véleményed alapján alakítja ki azokat.

Az Nrgy Unit Drink citrom, cseresznye és narancs ízben kapható citromsavval vagy anélkül. A citromsavval ízesített ízeket a vásárlóik preferenciái alapján adták hozzá, mivel egyesek szeretik, míg mások inkább a citromsav nélküli italokat részesítik előnyben.

Ezenkívül az Nduranz a legmagasabb minőségű természetes összetevőket használja termékeihez, ami nagyon egészséges és előnös a mesterséges aromák, édesítőszerek és adalékanyagok világában.

Energijski izotonični napitek z elektrolitiHatékony, egyszerű, egészséges és finom. Lehet ennél jobb?

Nrgy Unit Drink 90

Az Nrgy Unit Drink 90 az Nduranz új prototípusa, amely kétszer annyi szénhidrátot tartalmaz kanalanként, mint a normál Nrgy Unit Drink energiaital. Duplázd meg az energiát az intenzív edzések során

Dvojna energija med intenzivno vadboAz új prototípus könnyedén szembenéz a kihívásokkal.

Miért az Nrgy Unit Drink 90?

A Nduranz folyamatosan törekszik az innovációra, figyelembe véve a Te véleményed és igényeid.

A Nrgy Unit Drink 90-et olyan sportolók kérésére hozták létre, akik magasabb energiakoncentrációt szeretnének az italukban.

Ez a magas energiájú ital nem csak egy normál ital dupla adagja, hanem más előnyei is vannak, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Kinek készült az Nrgy Unit Drink 90?

Itt nincs értelme félrebeszélni. A Nrgy Unit Drink 90-et olyan élsportolóknak tervezték, akik nagyon magas teljesítményt nyújtanak a kerékpáron, vagy nagyon magas óránkénti watt-számot produkálnak.

Ezek a sportolók voltak azok, akik a Nrgy Unit Drink 90 magas energiatartalmú ital kifejlesztését és létrehozását ösztönözték.

Ezen a ponton talán azon tűnődsz, hogy a Nrgy Unit Drink 90 megfelelő-e a számodra. Ezt persze Neked kell eldöntened, de ha kétségeid vannak, akkor tudnod kell, hogy a normál Nrgy Unit Drink már most is egy nagy energiájú, nagy teljesítményű ital, amelyet az elit állóképességi sportolók évek óta használnak a csúcsteljesítmény eléréséhez.

Mindenesetre a kutatás és a tesztelés a bölcsesség alapja, ezért talán a legjobb, ha saját magad próbálod ki. Az Nduranz nagyon örülne a visszajelzéseidnek.

Miért használd az Nrgy Unit Drink 90-t?

Amint azt már említettük, a Nrgy Unit Drink 90-et úgy tervezték, hogy a leghatékonyabban elérje az óránkénti 90 gramm szénhidrát bevitel bűvös határát.

Ez egy nagyon magas szénhidrátbevitel, amely nagyon megterhelő lehet a szervezet számára, különösen nem optimális szénhidrát kombinációk vagy pontatlan adagolás esetén. A Nrgy Unit Drink 90 adagonként két energia egységet tartalmaz, és nem szükséges más termékekkel kombinálni a csúcsenergia-szükséglet kielégítéséhez..

Ha tehát az a célod, hogy elérd ezt a mágikus határt, az Nrgy Unit Drink 90 az ideális termék számodra, mivel lehetővé teszi, hogy kevesebb táplálékkiegészítővel, optimális felszívódással és emésztési problémák nélkül elérd ezt a határt.

   

  A többi ok, amiért érdemes a Nrgy Unit Drink 90-et használni, pontosan a különböző kiegészítők kombinációja:

  • Ha két energia gélt fogyasztasz, nem fogyasztottál folyadékot.
  • Ha egy energia gélt és egy energia italt fogyasztasz, a gél drágább, mint az ital.
  • Az Nrgy Unit Drink 90 mindkettőt egy palackban kínálja.

  Ez utóbbi pont az, ami kiemeli a termék egy másik fontos előnyét, mivel egyszerűen ez a leghatékonyabb, mind a költségek, mind a praktikusság szempontjából.

  Az Nrgy Unit Drink 90 minden szükséges energiát biztosít egy kulacsban - a legpraktikusabb és legköltséghatékonyabb.

  Energijski izotonični napitekRendeld meg most az új prototípust!

  Összefogaló

  Intenzív edzés során gondoskodni kell arról, hogy megkapjuk a szükséges energiát, hogy lelassítsuk a máj és az izmok glikogén raktárainak felhasználását, és meghosszabbítsuk a kudarcig tartó időt, valamint megfelelő hidratáltságot biztosítsunk a szervezet normális működéséhez.

  Az Nrgy Unit Drink rendkívül hatékony szénhidrátbevitelt biztosít, 1:0,8 glükóz-fruktóz aránnyal az optimális felszívódás érdekében, emésztési zavarok nélkül, valamint gondosan megtervezett elektrolit-aránnyal, amely csak azt pótolja, amit ténylegesen elveszítünk az izzadsággal.

  Az Nrgy Unit Drink 90 az Nrgy Unit Drink energiaital koncentrált változata, amelyet olyan élsportolók számára terveztek, akik a legintenzívebb erőfeszítésekre törekszenek maximális energiatermeléssel.

  Mindkét ital lehetővé teszi, hogy elérd a bűvös 90 gramm szénhidrát/óra határt, így magadnak kell eldöntened, melyik felel meg jobban az egyedi igényeidnek, de nehéz lesz rosszul döntened, mivel ezek a két legjobb termék a sportolás közbeni sporttáplálkozás területén.

  További olvasnivaló:

  Sporttáplálkozás edzés közben és után - Meet Nduranz

   

  ird meg a véleményed

  Legnépszerübb termékek

  4Energy Gel - 24x 60ml Energia gélenergy gels orange
  Eredeti ár17.040 Ft Akciós ár11.900 Ft
  - 5.140 Ft
  2 vélemény
  30x SiS GO Isotonic Gel 60g Energia gél30x sis isotonic gel
  Eredeti ár22.701 Ft Akciós ár15.400 Ft
  - 7.301 Ft
  3 vélemény