7 ok, amiért az Nrgy Unit Gel a legjobb energia gél kerékpározáshoz

A piacot elárasztják az energia gélek, de nem minden energia gél egyforma.

Kerékpározás közben energia gélekkel és sportitalokkal lehet legegyszerűbben megoldani az energia és folyadék utánpótlást, amelyek lehetővé teszik, hogy a legjobb teljesítményt nyójtsd magas intenzitás mellett.

Lehet, hogy már tapasztaltad, mi történik ha nem pótolod az energiát. Csalódást okoz, amikor a szervezet egy döntő pillanatban kifogy az energiájából. Fájdalmas izomgörcsök kínoznak. Hányinger, amikor ezek miatt az emésztési problémák miatt nem tudsz versenyben maradni.

A legmodernebb kutatások és sok-sok saját tesztelés és tapasztalat alapján az Nduranz kifejlesztett egy energiagélt, amely megment  ezektől a problémáktól. 

  Az Nrgy Unit Gel véleményünk szerint a legjobb energia gél kerékpárosok számára.

Az Nrgy Unit Gel azt ígéri, hogy lesz elég energiád a versenyen, nem állítanak meg izomgörcsök és nem lesznek emésztési problémáid..

Blogunkban bemutatjuk az Nrgy Unit Gel energia gélt, és megtudhatod azt a hét okot, amiért azt gondoljuk, hogy ez a legjobb energia gél kerékpárosok számára.

7 razlogov, zakaj je Nrgy Unit Gel najboljši energijski gel za kolesarje

Sok kerékpáros már a Nrgy Unit Gelre esküszik a nagyobb energiaellátás, a jobb hidratáció és a kevesebb emésztési probléma érdekében.

1. Nem fogy el az energiád a verseny alatt.

Minden versenyző egyik fő félelme az, hogy egy verseny közepén elfogy az energiája vagyis eléhezik.

Nincs annál demoralizálóbb, mint amikor a tested kifogy az energiából,. Tovább akarsz menni, de a  tested nem engedelmeskedik. Annak ellenére, hogy felkészültél  és tudod, hogy képes vagy rá, a játéknak vége.

Mindez azért történik, mert hagyod, hogy a szervezeted felhasználja glikogénraktárait (a glikogén pótlás fontosságáról a testmozgás kapcsán ebben a kutatásban olvashatzs)..

Az Nrgy Unit Gel-t Kovács Gyula triatlonos is használja..

A probléma az, hogy minél több wattot tudsz leadni testtömeg-kilogrammonként, annál több energiára van szükséged. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akár 90 gramm vagy több szénhidrátot kell elfogyasztanod óránként, intenzív kerékpározás során.

De valószínűleg  tapasztaltad már, hogy ezt nehéz elérni szendvicsekkel vagy tésztákkal. Nemhogy nem praktikus, de a hatásfoka is rossz, és a gyomrunk se rajong érte.

Az Nrgy Unit Gel 45 gramm szénhidrátot tartalmaz maltodextrin és fruktóz 1:0,8 arányú kombinációjában, ami a kutatások szerint az optimális arány a legjobb energia felvételhezijo.

Az Nrgy Unit Gel magas energia szintű ellátást biztosít intenzív kerékpározás során.

12x Nduranz Nrgy Unit Gel - 60 ml - CITRUS (Akció)12x Nduranz Nrgy Unit Gel - 60 ml - CITRUS (Akció)
Eredeti ár13.000 Ft Akciós ár7.500 Ft
- 5.500 Ft
3 vélemény

2. Nem fogsz begörcsölni.

Az izomgörcs nagyon gyakori és nagyon fájdalmas ok a verseny feladására.

Valószínűleg már neked is volt olyan tapasztalatod , hogy bár ittál magnéziumot verseny közben , de végül mégis az út szélén feküdtél.

Kíváncsi vagy, miért történt ez?.

Az Nduranz is feltette ugyanezt a kérdést.

Tekaški energijski gelAz Nrgy Unit Gel különböző területeken szerzett tapasztalatok és kutatások eredménye..

A válasz az, hogy a kerékpározás világának egyik legbosszantóbb és legkárosabb mítosza éppen az, hogy a magnézium segít megelőzni az izomgörcsöket..

Sajnos a magnézium nem akadályozza meg az izomgörcsöket.

Ami valójában megakadályozza az izomgörcsöket, amint azt sok, Nrgy Unit gélt használó állóképességi sportoló tanúsítja, az az intenzív kerékpározás során rendelkezésre álló szénhidrátok nagy mennyisége.

Ha szeretnéd elkerülni a verseny közben fellépő izomgörcs okozta testi-lelki fájdalmat, gondoskodj a megfelelő étkezésről.

Ha el akarod kerülni az izomgörcsöket, elegendő szénhidrátot kell fogyasztanod.

3. Nem lesznek emésztési problémái a verseny alatt.

Semmi sem rontja el úgy a versenyt, mint az emésztési problémák. Gyomorfájdalom vagy irritábilis bél szindróma. Mindkettő elég lehet ahhoz, hogy véget vessen a versenynek.

Van ilyen élményed?

Talán az utolsó versenyed is így végződött.

És talán ennek az élménynek köszönhetően döntöttél úgy, hogy a következő versenyen már nem fogyaszaszt energia géleket vagy sportitalokat. Lehet, hogy inkább egy marék spagettivel próbálsz szerencsét.

Nem javasoljuk, hogy ezt tedd.

A Nrgy Unit Gelben lévő szénhidrátok aránya nem csak az energiafelvétel, hanem az emésztés szempontjából is optimális.

És van még valami, amit tudnod kell a magnéziumról. A magnéziumot hashajtóként is használják. És mi történik, ha sok hashajtót veszel be? Semmi jó

A szénhidrátok optimális kombinációja magas energia ellátottságot  biztosít emésztési problémák nélkül.

4. Hidratáld magad az izzadságoddal megegyesző elektrolitokkal.

Az emésztési problémák, az izomgörcsök és a fizikai teljesítőképesség is összefügg a vér elektrolit-arányával..

Egyszerűen fogalmazva, ha az elektrolit-egyensúly megbomlik, a szervezet már nem tud megfelelően működni, aminek számos negatív következménye lehet.ic.

Tehát gondoskodni kell a megfelelő hidratálásról.

De ezt már jól tudod. Ezért iszol folyamatosa a verseny alatt. De ezért előfordul, görcs vagy emésztési probléma vagy mindkettő..

Mit csinálsz rosszul?

Energiagél kerékpárosoknak Az Energy Nrgy Unit Gel a kerékpárosok problémáinak és kihívásainak megoldására készült..

Az első probléma az, hogy rossz szénhidrát arányú sportitalt vagy energia géleket szürcsölgetsz, a második pedig az, hogy az elektrolitok aránya sem jobb bennük.

Mivel a marketingesek nagy potenciált láttak a magnéziumban, ami így túlzott mennyiségben van jelen a piacon lévő termékekben. Legfeljebb hashajtó hatású, és nem akadályozza meg a görcsöket verseny közben.

Az Nrgy Unit Gel azokat az elektrolitokat tartalmazza, amelyeket verejtékezéssel veszítünk el. Így csak azokat az ásványi anyagokat pótolod, amelyekre valóban szükséged van, ami azt jelenti, hogy nem terheled feleslegesen a szervezeted, amikor már van elég dolga azáltal, hogy nagy wattokat generál a bringán.

Fontos, hogy csak azokkal az ásványi anyagokat vigyük be a szervezetünkbe, amelyeket ténylegesen elveszítünk edzés közben.

5. Tedd egyszerűbbé a kerékpározást az Nrgy Unit energia egységgel.

Ha már nem gyötörnek izomgörcsök, emésztési problémák és rossz hidratáltság, akkor is meg kell küzdened azzal az egyszerű, de lényeges kérdéssel, hogy mennyi energia gélt vagy sportitalt fogyassz..

Egyszerűen hangzik. Leolvasod a kalóriákat, nagyjából kiszámolod mire lesz szükséged, majd a verseny közben hallgatsz a testedre..

Aztán energia nélkül, görcsökkel és emésztési problémákkal küzdesz, miközben a mezőny elsuhan melletted.

Energijski gel za kolesarje Nrgy Unit GelAz Nrgy Unit Gel energia gélt ógy terveztés, hogy magas energia-elérhetőséget biztosítson görcsök és emésztési problémák nélkül, és könnyen használható legyen az Nduranz energiaegységgeli
.

Ekkor rájöhetsz, hogy a stratégiád nem működik. Még enné is jobba kell tervezned.

lKészíthetsz egy táblázatot, amelyben felírod a gélekk és italok összes kalóriaértékét, majd összeadja és megszorozza a testsúlyával, elosztja az elmúlt három szezon átlagos futásteljesítményével, és hozzáadja a gyökérösszeget. a legalacsonyabb és legmagasabb wattból..

Vagy használhatod a Nrgy Unit energiaegységet, amellyel könnyedén nyomon követheted az energiafelvételed.

Az intenzív tevékenységekhez, amelyek két órát vagy tovább tartanak, óránként két energiaegységre van szükség. Ez két Nrgy Unit Gel energia gél.

Egyszerű..

Az Nrgy Unit nagyban megkönnyíti az energia felvételt intenzív kerékpározás során.

12x Nduranz Nrgy Unit Gel - 60 ml - CITRUS (Akció)12x Nduranz Nrgy Unit Gel - 60 ml - CITRUS (Akció)
Eredeti ár13.000 Ft Akciós ár7.500 Ft
- 5.500 Ft
3 vélemény

6. Kombinálhatod a Nrgy Unit Drink izotóniás itallal is.

Amint azt valószínűleg a saját bőrödön tapasztaltad, az energiazselék és az izotóniás italok kombinálása nagyon problémás lehet, a következmények pedig katasztrofálisak.

Az Nduranz glikogénpótló termékeit ugyanarra alapozta – a szénhidrátok megfelelő arányú maltodextrin és fruktóz kombinációjára, valamint az Nrgy Unit energiaegységre, amely egyértelműen megmondja, hogy mennyi gélt vagy izotóniás italt fogyassz.

Tehát ha óránként két energia egységet kell elfogyasztani, akkor ezt két Nrgy Unit Gel energia géllel vagy két adag Nrgy Unit Drink sportitallal érheted el.

Izotonični napitek Nrgy Unit DrinkAz Nrgy Unit Gel szabadon kombinálható a Nrgy Unit Drink izotóniás itallal.

De az egy adag energia gél és egy adag sportital kombináció is kiválóan működik.

Így könnyebben szabályozható az elfogyasztott folyadék mennyisége és így a hidratáltság is.

Mivel a szénhidrátok kombinációja nem változik, ami az elektrolitok arányára is vonatkozik, és az energiaegység teljesen leegyszerűsíti az energiabevitelt, az Nrgy Unit Gel ideális választás  Nrgy Unit Drink sportitallal kombinálva.

 

Az Nrgy Unit Energy Gel A gél szabadon kombinálható a Nrgy Unit Drink sportitallalnk.

7. Használhatod a koffeines változatot is.

A koffeinről kimutatták, hogy pozitív hatással van az állóképességi sportolók teljesítményére.

Bár nem javasoljuk a koffeint minden edzésre, de ideális kiegészítő, ha a legjobbat szeretnéd kihozni magadból egy versenyen.

Energijski gel s kofeinomCaffeine Energy Gel Nrgy Unit Energy Gel A koffein gél koffeintartalma alkalmas a vér megfelelő koffeinkoncentrációjának fenntartására a verseny során.

Az Nrgy Unit Gel koffeinnel is kapható, ami azt jelenti, hogy kerékpározás közben is élvezheti a koffein előnyeit, miközben megtartja az Nrgy Unit Gel összes többi előnyét, amely magában foglalja a Nrgy Unit Drinkkel való kombinálását.

A koffeinről kimutatták, hogy pozitív hatással van a sportteljesítményre.

A kerékpárosok számára készült energia gélek bajnokának hívjuk.

Íme hét ok, amiért az Nrgy Unit Gel a legjobb energia gél kerékpárosok számára:

 •     A verseny alatt nem fogy el az energiád.
 •     Nem fogsz begörcsölni.
 •     Nem lesznek emésztési problémáid.
 •     Gondoskodni fogsz a megfelelő hidratálásról.
 •     Az Nduranz Nrgy Unit-tal könnyebben tervezel. .
 •     Kombinálhatod Nrgy Unit Drink-el..
 •     A koffeinnel extra lendületet kaphatsz a versenyen.

Ha szeretnéd magasabb szintre emelni a biciklizést, elkerülni a fájdalmas görcsöket, a bosszantó emésztési problémákat, és a sok más termék által okozott szövődményeket és káros összetevőket, próbáld ki a Nrgy Unit Gel energiagélt.

fotók Kenesei Beni

12x Nduranz Nrgy Unit Gel - 60 ml - CITRUS (Akció)12x Nduranz Nrgy Unit Gel - 60 ml - CITRUS (Akció)
Eredeti ár13.000 Ft Akciós ár7.500 Ft
- 5.500 Ft
3 vélemény

ird meg a véleményed

Legnépszerübb termékek

4Energy Gel - 24x 60ml Energia gélenergy gels orange
Eredeti ár17.040 Ft Akciós ár11.900 Ft
- 5.140 Ft
2 vélemény
30x SiS GO Isotonic Gel 60g Energia gél30x sis isotonic gel
Eredeti ár22.701 Ft Akciós ár15.400 Ft
- 7.301 Ft
3 vélemény